Body na spoluautora | Body za publikaci pro MU | Odkaz ISVaV | 4,04 | 8,07 | Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines
|
0,00 | 0,00 | Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
|
0,00 | 0,00 | Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
|
0,00 | 0,00 | Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem
|
0,00 | 0,00 | Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L
|
0,00 | 0,00 | Hygienické a mikrobiologické parametry menz pro studenty MU, Brno
|
0,00 | 0,00 | Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
|
0,00 | 0,00 | Functional food components prepared with assistance of high pressure treatment
|
0,00 | 0,00 | Inhibice mutagenity působením šťáv a biologicky aktivních látek z brukvovité zeleniny.
|
14,01 | 28,03 | Kopie: High Pressure and Foods – Fruit/Vegetable Juices
|
0,00 | 0,00 | Přírodní karcinogeny
|
2,69 | 5,38 | The changes of selected phenolic substances in wine technology
|
0,00 | 0,00 | Fenolické látky v technologii vína
|
2,58 | 5,16 | Kopie: Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices
|
Back
(c) Michal Bulant, 2011