Totušek Jiří ( search by name in IS MU /auth )

Body na spoluautora Body za publikaci pro MU Odkaz ISVaV
4,04 8,07 Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
0,00 0,00 Changes in selected vitamins, microorganism counts and sensory quality during storage of pressurized sprouted seed of alfalfa (Medicago sativa L.)
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem
0,00 0,00 Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L
0,00 0,00 Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
16,80 16,80 Prírucka kritických bodu pro výrobu jablecné štávy s brokolicí
0,00 0,00 Functional food components prepared with assistance of high pressure treatment
7,22 14,45 Chemoprotective effects of broccoli juice treated with high presssure
0,00 0,00 Inhibice mutagenity působením šťáv a biologicky aktivních látek z brukvovité zeleniny.
14,01 28,03 Kopie: High Pressure and Foods – Fruit/Vegetable Juices
1,40 5,62 Trans-resveratrol enhances sex differences in CYP1A2 metabolic activity in rats
0,00 0,00 VLIV POLYFENOLICKÝCH LÁTEK NA AKTIVITU ENZYMATICKÉHO SYSTÉMU CYP450
4,04 16,15 The Influence of Trans-resveratrol and Quercetin on the Activity of CYP1A2 in Rat
10,06 20,12 Broccoli juice treated by high presssure: chemoprotective effects of sulforaphane and indole-3-carbinol
0,00 0,00 Broccoli juice treated by high pressure, sulforaphane and indole-3-carbinol and their chemoprotective effects
2,34 4,68 Brukvovitá zelenina a její možné antimutagenní účinky
3,14 12,56 THE INFLUENCE OF POLYPHENOLIC EXTRACTS FROM GRAPE BYPRODUCTS ON THE METABOLIC ACTIVITY OF CYP1A2 IN HYPERCHOLESTEROLAEMIC RATS
1,40 5,62 THE INFLUENCE OF POLYPHENOLIC EXTRACT FROM ANDRE AND BLAUER PORTUGAISER GRAPE BYPRODUCTS ON THE ACTIVITY OF LIVER CYP1A2 ISOENZYME
2,69 5,38 The changes of selected phenolic substances in wine technology
0,00 0,00 Fenolické látky v technologii vína
2,58 5,16 Kopie: Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices
2,49 2,49 Model trial investigating retention in selected tissues using broiler chicken fed cadmium and humic acid
0,00 0,00 Vliv polyfenolických extraktů na myší L-fibroblasty
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem
0,11 0,33 Antimutagenní a imunomodulační účinky sulforafanu a indol-3-karbinolu
2,02 4,03 Broccoli juice treated by high pressure, sulforaphane and indole-3-carbinol and their chemoprotective effects
Back
(c) Michal Bulant, 2011